Почистващи услуги

HomeПочистващи услуги

Професионално почистващи услуги по домове, офиси хотели и други Бургас

 

Ние от фирма “ Услуги Бургас“ предлагаме на своите клиенти професионални почистващи услуги на територията на град Бургас и Бургаска област.

Работим с доказана фирма партньор – https://gcleanbg.com/

Почистване на апартаменти Бургас
Ние сме професионалната почистваща фирма в Бургас, на която може да се доверите. Всеки път, когато вашият дом или офис имат нужда от безупречно почистване, експертите от „Почистване Бургас” са готови да ви помогнат.

Почистване на офиси Бургас
Професионално и качествено почистване на вашият офис, за ваше удобство и спокойна работна атмосфера. Услугата се предлага както на абонаментен план, така и за еднократно почистване на вашият офис.

Почистване на прозорци и витрини Бургас
Ние предлагаме професионално почистване и измиване на вашите прозорци, стъкла, витрини както и миене на стъкла от всякакъв вид. Ако имате нужда от нашите услуги, моля свържете се с нас.

Почистваща фирма Бургас – Почистване на домове, офиси, хотели. Почистваща фирма Бургас „Почистване Бургас“ предлага на своите клиенти професионални почистващи услуги по домове, офиси, хотели и други. Почистване на прозорци, пране на килими, мокети, пътеки и други. Почистване и пране на мека мебел, изпиране на дивани. Професионални почистващи услуги на територията на град Бургас и Бургаска област