Преместване на мебели и багаж Бургас | превоз и транспортиране

HomeПреместване на багаж и мебели Бургас

Фирма за преместване на багаж Бургас

Преместване – пренасяне и транспорт на мебели от и до Бургас

Фирма „Услуги Бургас“ предлага на своите клиенти качествено преместване на мебели, багаж, бяла техника, домакински уреди и др. Нашите специалисти имат дългогодишен опит в транспортирането, опаковането и обезопасяването на всякакъв вид вещи, домакински уреди,мебели, товари на територията на град Бургас и Бургаска област на конкурентни цени.

Това са областите, в които имаме опит и считаме, че представляват интерес за Вас:

– хамалски и транспортни услуги на повикване

– цялостен пренос на офиси или покъщнина

– пренасяне на тежки и нестандартни предмети (тежка техника и машини, терминални устройства, сървъри,комуникационни шкафове, пиана)

– пренасяне на мебели и офис оборудване

– продажба на кашони и опаковъчни материали

– монтаж – демонтаж и опаковане на мебели

Преместване на мебели и багаж с крайна цена

Можем да ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена за преместването на вашите вещи и домашно обзавеждане в Бургас или страната. Предлагаме безплатен оглед на място в случаите, когато имате прекалено много мебели и багаж за пренасяне.

При наличие на малко (лесни за уточняване) предмети за пренасяне, можем да ви дадем крайна цена още по телефона.

За да бъдем максимално точни и коректни при определянето на крайна цена за преместване, ще имаме нужда от следната информация :

  • Количеството и вида на мебелите/багажа и техните приблизителни размери.
  • Броя на етажите – на двата адреса при изнасяне и нанасяне на вещите?
  • Наличието/липсата на асансьор в сградата.
  • Разстоянието – от къде до къде ще се транспортират вещите.
  • Подходящо място за паркиране в близост до входа на сградата.

Фирма „Услуги Бургас“ предоставя пълната гама услуги, свързана с преместването на мебели и багаж от един дом в друг, но вие можете да използвате само част от тях. Готови сме да ви помогнем  със съвети и действия за опаковане, пренасяне, демонтиране и монтиране на мебели.

Ние от “ Хамалски услуги – Бургас “ използваме изцяло наш персонал и транспорт, което Ви гарантира по-изгодна цена и лично поета отговорност от нас. Едно добре планирано преместване на багажа от дома или  офиса , покъщината протича по следния начин:

Безплатен предварителен оглед и определяне на цена. Това е повечето случаи се извършва по телефона, като е достатъчно да ни кажете какво имущество ще пренасяте и при какви условия. Когато мебелите и вещите са много или когато се пренася голям апартамент или вила, за да получите максимално изгодна цена за нашите хамалски услуги, ние ще изпратим специалист на оглед в удобно за Вас време и час.  Може да заявите безплатен оглед на тел: + 359 895 00 80 52 или тел: + 359 895 78 78 02

пренасяне - превоз на багаж и мебели

Транспортни услуги на най-добри цени